KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

JÚN
28

Az egyiptomi kormány a hatá beléptetés felgyorsítása érdekében e-vizumot vezetett be, amely már igényelhető. Feltételei, minimum a belépés előtt 7 nappal kell igényelni. Az útlevélnek min 8 hónapig a belépéstőlé számitva érvényesnek kell lenni. A belépéskor az érvényes útlevél mellett rendelkezni kell az e-vizum kinyomtatott példányával, szállásfoglalással, üzleti út, vagy családlátogatás esetén meghívólevéllel. A vizum ára egyszeri belépés esetén 25 USD, többszöri belépés esetén

60USD, amelyet igényléskor dombornyomott  htelkártyával kell fizetni. A kifizetett összeg nem visszatérithető. A vízumot a kitöltéskor megadott emailcímre küldi a rendszer kb 24 óra elteltével.   

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!