KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

A HUNAIR Kft. a világ minden nemzetközi repülőtérrel rendelkező pontjára kínál hagyományos és fapados repülőjegyet. Társaságunk a IATA (Nemzetközi Repülési Szervezet) által akkreditált iroda, így önálló jegykiállítási joggal rendelkezünk a hagyományos menetrendszerű járatok vonatkozásában. Az általunk kiadott repülőjegyek felhasználhatóságát az IATA által kizárólag a repülőjegyek eladására megkövetelt vagyoni biztosíték garantálja. Emellett minden  a  fapados légitársaságok jegyei irodánkban készpénzért is megvásárolhatók.

A helyfoglalás és jegykiállítás mellett az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ingyenesen:

  • Minden esetben segítséget nyújtunk Önnek az optimális útvonal, a legmegfelelőbb légitársaság és/vagy ár kiválasztásában.
  • Kérésére e-mailben tájékoztatjuk helyfoglalása részleteiről. 
  • kérésére elkészitjük beszállókártyáját

 

Amennyiben  bármilyen  tájékoztatásra, információra van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére személyesen hétfőtől péntekig 09 - 17.00 óráig a budpesti (1) 429-1050, (1)  429-1051 telefonszámokon, a (1) 429-1055 faxszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email cimen.

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS