KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

FONTOS COVID19 info: 

Amennyiben az adott országot a kiutazás napja előtt a Külügyminisztérium az utazásra nem javasolt I. kategóriába (jelenleg piros) sorolja, akkor a betegség baleset poggyászbiztositások nem nyújtanak fedezetet. Amennyiben az átsorolás az utazás alatt történik, a fedezet fennáll.  Tekintettel a 2020. szeptember 1-től érvényes utazási korlátozásokra, és arra, hogy a KKM minden országot ebbe a kategóriába sorolt, az a különleges helyzet állt elő, hogy a biztosítások automatikusan érvényüket veszítik, kivéve, ha a biztosító társaság másként nem rendelkezik. Az irodánkban megkötött biztosítások az Európai Unió térségére  minden esetben érvényesek, mig az EU-n kívüli területre egyedi elbirálást intézünk.

 

AEGON Compass Utasbiztosítások

 Ár és szolgáltatási táblázat

COVID19 záradék külön díj megfizetése ellenében létrehoztunk egy választható Covid-19 kiegészítő biztosítási csomagot az alábbi kockázatokra:

 Járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek 150.000 Ft/biztosított összeggel
 Karantén-intézkedések miatti többletköltség megtérítése 150.000 Ft/biztosított összeggel
 Utazásképtelenségre vonatkozó fedezet (még az indulást megelőzően Covid megbetegedés, vagy hatósági karanténba kerülés miatt) 150.000 Ft/biztosított összeggel

 

Az utasbiztosítási káreseményeket az Assistance szolgáltató belföldről és külföldről egyaránt 0-24 órában hívható segélyvonalán kell bejelenteni: Ha a szolgáltatás igénybevétele – a Biztosítottnak felróható okból – nem az Assistance szolgáltató szervezésével, vagy előzetes jóváhagyásával történt, akkor a Biztosító nem kötelezhető Biztosítottanként és káreseményenként 50 000 Ft-nál magasabb összeg kifizetésére. A biztosítási eseményeket az Assistance szolgáltató lenti  telefonszámán haladéktalanul, de legkésőbb – lehetőség szerint – az eseményt követő 24 órán belül kell bejelenteni.
A poggyászlopás-, és rabláskárokat az eseményt követően 24 órán belül a helyi rendőrségen is be kell jeleneteni. A szervezési szolgáltatásokat az Assistance szolgáltató a bejelentést követően haladéktalanul megkezdi. A Biztosító az Assistance szolgáltató által szervezett, vagy vele előzetesen egyeztetett orvosi, kórházi költségeket közvetlenül az orvosnak, egészségügyi intézménynek fizeti meg, feltéve hogy azok a számlát közvetlenül a Biztosítónak nyújtják be. A kárkifizetéseket a Biztosító a szükséges iratok beérkezését követően 30 napon belül teljesíti. A biztosítási szerződéssel kapcsolatos igények a káresemény napjától számított 1 év elteltével elévülnek.

Káresemény esetén a segélyhívó telefonszámot haladéktalanul fel kell hívni:   Éjjel nappal hívható assitance  telefon:.36-1-477-47-00 a biztositó ügyeleti telefonja: 36-1-465 3646                                     

Hazaérkezést követően haladéktalanul jelentkezni kell az  Aegon biztositó budapesti kirendeltségén a kárigény benyújtása érdekében.                                                                                                                                                                  Telefon: +36-1/477-4800,  Fax: +36-1/476-5705                                                                                                           E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.                                                                                                          Levelezési cím: Aegon Magyarország Biztosító Zrt., Orsz. Kárrendezési Központ, 9701 Szombathely Pf. 63.

 

 

 

 

 

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS