KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

Az indulás vagy érkezés helyén is perelhető a légitársaság

Az Európai Unión belüli bármely repülőjárat utasai járattörlés esetén az átalány-kártérítés iránti kérelmüket előterjeszthetik akár a repülőgép indulási, akár az érkezési helye szerinti bíróságon, az Európai Bíróság csütörtöki ítélete szerint. A luxembourgi Európai Biróság C-204/08. sz. ügyben hozott ítélete - amely egy Rehder nevű német utasnak a lett Air Baltic légitársasággal folytatott pere kapcsán ítélkezett - úgy foglalt állást, hogy a joghatósággal rendelkező bíróság kiválasztásának tekintetében sem a járatot üzemeltető társaság székhelye, sem a légi szállítási szerződés megkötésének helye nem meghatározó. (MTI)

 

Értesitheti az Európai Bizottságot is panaszáról: B-1049 Brüsszel, fax: 32-2-2991015, email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS