KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

A pénzmosás elleni uniós irányelvet kiegészítő szabályozás szerint nyilatkozatot kell tennie az Európai Unió területére lépő, vagy onnan távozó utazónak, ha tízezer eurót meghaladó összegű készpénzt, vagy készpénzre váltható pénzhelyettesitő eszközt (kötvény, részvény, utazási csekk) tart magánál. Ha valaki nem tesz nyilatkozatot vagy hamis adatokat tüntet fel, a készpénzt lefoglalhatják vagy visszatarthatják, és más szankciókat is hozhatnak ellene. A vámhatóságokat az új szabályozás felhatalmazza, hogy ellenőrizzék az utazókat és csomagjaikat a náluk található készpénzmennyiség meghatározása érdekében. Ha bebizonyosodik, hogy pénzmosásról vagy terrorcselekmény finanszírozásáról van szó, a tagországoknak értesíteniük kell a többi EU-tagállamot is. A bizottsági illetékesek arra is felhívták a figyelmet, hogy bizonyos EU-tagállamokban léteznek emellett külön ellenőrzési és nyilatkozattételi előírások az unión belüli készpénzforgalomra, és ezeket ugyancsak alkalmazni kell az új uniós szabályozás mellett. (MTI 2007 június 15)

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Aegon Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 24 órás: 06/1/477-4700
Telefon: Biztositó ügyelet 06/1/465-3546

 

COVID kiegészités online nem lehetséges, ehhez kontaktálja irodánkat emailen vagy telefonon: booking.ticket@hunair.hu, 3630 6826698

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS