KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

MÁJ
22

Abban az esetben, ha a magyar állampolgárok néhány hónapon belül vízum nélkül utazhatnak az USA-ba, az új típusú, chipet is tartalmazó, úgynevezett "E" útlevéllel lehet majd vizummentesen beutazni turista, vagy üzleti út esetében. Azoknak, akik tanulni vagy dolgozni szándékoznak az Egyesült Államokban, vagy 90 napnál hosszabb ideig akarnak ott tartózkodni, vagy a chipet nem tartalmazó kék útlevellel rendelkeznek, továbbra is vízumot kell majd kérniük.

 

A vízummentesség elnyerése csak a vízum beszerzésének költségeit?l és procedúrájától kíméli majd meg a magyar üzleti utazókat és turistákat. Elektronikus belépési engedélyt továbbra is kérni kell majd az interneten keresztül, s az e-mailben érkez? engedély birtokában lesz érdemes elindulni az USÁ-ba. Elutasításban azonban vélhet?en nagyon keveseknek lesz része, s az amerikai szakemberek a Magyarországról kiutazók számának jelent?s emelkedését várják 2009-t?l.

 

(Turizmus)

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!