KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

JAN
04

PONTOSÍTÁS

Pontosított az osztrák kormány. A beutazási szabályok vonatkozásában az egydózisú Johnson and Johnson (Janssen) oltás érvényessége nem változik.
 
A karanténmentes beutazás azok számára lehetséges:
 
akik rendelkeznek két oltásról (egydózisú oltás (Janssen) esetén egy oltásról) szóló oltási igazolással ( a második oltástól kezdődően, ameddig annak beadásától 270 nap nem telt el, amennyiben az első és a második oltás között legalább 14 nap eltelt - egy dózisú oltóanyagoknál a beadás utáni 21. naptól számított 270. napig)    ÉS 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel,
vagy 
180 napnál nem régebbi gyógyultsági igazolással ÉS 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel,
vagy
rendelkeznek három oltásról szóló oltási igazolással.
 
A beutazáshoz elfogadott oltások: Pfizer, Astra Zeneca, Johnson and Johnson (Janssen), Moderna, Sinopharm, Sinovac, Covishield, Covaxin, Covovax, Novavax.  Sputnyik oltás  nem elfogadott
 
Az Ausztriába történő beutazáshoz elfogadott oltások köre szélesebb annál, mint amelyet a szolgáltatások igénybe vételéhez (pl: szállások, sílift, étterem  használata) is elfogadnak. A szolgáltatások csak a Pfizer, Astra Zeneca, Moderna és a Johnson and Johnson (Janssen) oltóanyaggal történt oltások megfelelő igazolásával vehetők igénybe azzal, hogy a Johnson and Johnson (Janssen) oltás esetén 2022. január 3. után egy további oltás is szükséges az elfogadáshoz. 

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!