KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

SZEP
21
Sajtóhírek szerint az USA felodja novembertől a EU-ra vonatkozó beutazási tilalmat, bizonyos feltételek teljesülése esetén. A hírek egyenlőre  tervezett intézkedésekről szólnak, amelyek pontosítására valószínűleg a későbbiekben megjelenő, a jelenleg érvényben lévő belépést tiltó Elnöki rendelet módosításakor kerül sor.
 
Amit tudunk:
A Fehérház COVID-19 törzsének vezetője, Jeff Zients bejelentette, hogy az USA meg fogja szűntetni a beutazási tilalmat a teljes oltottsággal rendelkezők esetében. 
A korlátozás feloldását novemberre tervezik.
Azt, hogy melyik oltóanyagokat fogják elfogadni, később teszik közzé.
Az elfogadott oltások mellett továbbra is a belépés feltétele lesz a belépéstől számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt eredmény bemutatása.
 
Amit nem tudunk:
Az oltással bármi okból nem rendelkezőkre, vagy nem elfogadott vakcinával rendelkezőkre milyen szabályok fognak vonatkozni.
Pontosan melyik naptól lép életbe a feloldás.
Pontosan melyik vakcinákat fogják elfogadni.

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!