KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

JÚL
06

Felfüggesztette a laptop tilalmat az USA az Abu Dzabiból, Dubaiból,  Istambulból és Dohából az USÁ-ba induló légijáratok esetében. A többi reptér vonatkozásában marad a tilalom változatlanul:

Az USA és az Egyesült Királyság azonnali hatállyal megtiltotta, hogy az alábbi repülőterekről, illetve országokból induló és az USA és/vagy Az Egyesült Királyság területére közlekedő légijáratok fedélzetére a kisebb mobil telefonon kivül bármilyen elektronikus eszközt felvigyenek, beleértve többek között au i-pad-t, a laptopot, a tabletet.  Az USA a megadott repülőtérekről az USÁ-ba induló közvetlen járatokra vonatkoztatja a tiltást, mig a Nagy Britannia a megadott országok minden az Egyesült Királyságba induló közvetlen járatátára, generique cialis függetlenül attól, melyik repülőtérről indul.

USA:   Jordánia/ Amman, Egyiptom/Kairo, , Szaudi Arábia/Rijad, Jiddah, Kuwait/Kuwait, Marokkó/Casdblanca

UK: Jordania, Egyiptom, Törökország, Szaudi Arábia, Tunézia, Libanon.  

 Ez a rendelkezes MAR ERVENYBEN VAN es vonatkozik a már kiallitott jegyekre is.

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!