KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

OKT
11
A Külügyminisztérium konzuli szolgálata arra kéri a Tunéziába készülő magyarokat, hogy ne szervezzenek egyéni utazást, különösen az országnak a szervezett turizmus központjaitól távolabb eső vidékeire, mert ezzel biztonságukat, testi épségüket veszélyeztetik.

Dzserba és Dzsardzsísz közvetlen üdülőövezete továbbra is jól védett, viszont azon kívül Medenine tartomány más körzeteibe a továbbiakban az egyéni utak mellett a szervezett utazásokat sem javasolják. A Dzserba szigetén üdülőktől fokozott óvatosságot kérnek.

A konzuli szolgálat hangsúlyozta, a tunéziai tartózkodás továbbra is fokozott figyelmet igényel a magyar állampolgárok részéről. Szervezett program keretében Tozeur-régió felkereshető.

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!