KAPCSOLAT
1052 Budapest Kristóf tér 7-8.
1364 Budapest, Pf. 349
429-1050, 429-1051
429-1055
booking.ticket@hunair.hu

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

JAN
19

Rodin, avagy a dicsőség szárnyai című kiállítással nyílt meg a párizsi Charles-de-Gaulle repülőtér E terminálján  a repülőtér ingyenesen látogatható múzeuma. múzeuma.  A múzeum naponta az első járat felszállásától az utolsó járat felszállásáig tart nyitva.  A kiállítótérben a nagy párizsi múzeumok által kölcsönbe adott eredeti remekműveket tekinthetnek meg az érdeklődők. A repülőtér évente két, félévig
látogatható kiállítást tervez a 2E terminálon,

A nyitótárlat a párizsi Rodin Múzeummal együttműködésben készült. A kiállításon mintegy ötven remekmű látható a 19. századi szobrász munkáiból, megtekinthető többek között A gondolkodó, A csók és  az Érckorszak című alkotás.

Hasonló jellegű kiállítótér az Amszterdam-Schiphol repülőtéren található, de ott kizárólag egyetlen múzeum, a a Rijksmuseum gyűjteményéből látható válogatás.

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!