KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

 

Szigorú egészségügyi biztonsági előírások mellett, fokozatosan újraindítja járatait az Emirates.Május 30-ig az alábbi járatok közlekednek Dubaiból/ba:  Dubai - London, Frankfurt, Párizs, Milánó, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne.  A járatokra nem lehet kézipoggyászt felvinni csak személyes kis kézipoggyászt (laptopot), mindenkinek kötelező a kesztyű és maszk viselet, és tesztelik annak lehetőségét, hogy a check in területen minden olyan utast teszteljenek korona vírusra, ahol a célország megköveteli a beutazáshoz a negativ koronavírus tesztet.A fedélzeti ellátás korlátozott az érintésmentesen megoldható szolgáltatásokra.  A Budapesti járat előreláthatólag július 1-én indul újra heti 3 járattal: szerda, péntek, vasárnap.

 

További információ irodánkban,  a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcimen.

Megosztom a FaceBook-on!

 

ONLINE BIZTOSÍTÁS

Colonade-Atlasz Assistance - SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK
Telefon: 06/1/460-1500
Fax 1: 06/1/460-1515
Fax 2: 06/1/460-1516

 

Nemzetközi ingyenes SEGÉLYHÍVÓ szám:
+800-1254-1354

ONLINE BIZTOSÍTÁS KÖTÉSE

REPÜLŐTÉRI PARKOLÁS

Amíg Ön utazik, autója biztonságáról folyamatos őrzés, elektronikus berendezések, kamerás figyelőrendszer gondoskodik az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkező Airport Hotel parkolójában. A parkoló és a terminálok között ingyenes transzfert vehet igénybe.

ONLINE FOGLALÁS