KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

MÁRC
03

A Kormány a 88/2021(II.27) sz rendeletével, valamint a KKM 5/2021 (III.02) sz rendeletével az alábbi országokból lehet üzleti célú utazásról korlátozás mentesen hazatérni:

a) az Európai Unió tagállamai,
b) az a) ponton kívül, az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államai: Izland,. Lichtenstein, Norvégia
c) az Európai Közösség és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes  állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján a szabad mozgás és tartózkodás joga tekintetében az EurópaiGazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állammal azonos jogállású állama: Svájc
d) európai uniós tagjelölt államba: Albánia, É-Macedónia, Szerbia, Montenegro, Törökország
e) Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságaf ) az a)–e) ponton kívüli a külpolitikáért felelős miniszter által meghatározott országba.
Amerikai Egyesült Államok,  Azerbajdzsán, Bahrein,  Egyesült Arab Emírségek,  Indiai Köztársaság,  Indonéz Köztársaság, Izrael Állam, Japán, Kazaksztán, Kínai Népköztársaság,  Kirgizisztán, Koreai Köztársaság,  Oroszországi Föderáció,  Szingapúr, Török Köztársaság, Ukrajna, Üzbegisztán, Grúzia. 
 
 

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!