KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

FEBR
05

2021. január 31. éjféltől a Franciaországba Európai Unión belülről érkezőknek is negatív, 72 óránál nem régebbi PCR teszttel kell rendelkezniükEz alól egyelőre kizárólag a kishatármenti és teherforgalom a kivétel. Karanténkötelezettség egyelőre nincs.

FELHÍVJUK A NAGY-BRITANNIÁBÓL FRANCIAORSZÁGBA BELÉPŐ magyar állampolgárok figyelmét, hogy 2021. január 31-től Franciaországba Nagy-Britanniából csak kiemelten fontos okból engedélyezett a beutazás.  A 11 éven felüli belépőknek 72 órán belüli negatív SARS-CoV-2  PCR tesztet kell felmutatniuk. 2021. január 18-ától az antigén teszteket nem fogadják el. A belépőknek továbbá becsületbeli nyilatkozattal kell igazolniuk, hogy nem rendelkeznek koronavírus tünetekkel, a belépést megelőző két hétben nem érintkeztek koronavírusos beteggel, vállalják belépéskor virológiai teszt elvégzését,  hét napig önkéntes házi karanténban maradnak, majd utána egy második PCR tesztet készítenek. A belépés Franciaország területére nyilatkozathoz kötött, amely a francia belügyminisztérium honlapjáról letölthető.

 

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!