KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

AUG
30

A Wizzair sajtóközleménye szerint: "A Wizz Air ezúton tájékoztatja utasait, hogy 2020. szeptember 1-től kezdődően módosítja magyarországi menetrendjét a magyar kormány által újonnan bevezetett utazási korlátozások bejelentését követően. A magyarországi utasok nyaralóhelyekről történő hazatérése érdekében a WIZZ szeptember 1. és 6. között először kisebb mértékben csökkenti a kapacitásait a budapesti és debreceni járatokon. Ezután szeptember 7. és 30. közt egy nagyobb fokú járatcsökkentés várható, mely során csak a legkeresettebb úti célok maradnak elérhetők az utasok számára".

Azt javasoljuk, hogy aki nem utazik, várja meg az utolsó pillanatot, mert ha törlik a járatát, a kifizetett összeg visszajár. Ha saját elhatározásból kér törlést, törlési díjat számol fel a légitársaság, ez irányonként kb 22000 Ft (oda -vissza 44000 Ft), azaz előfordulhat, hogy több, mint amit kifizetett.

A törlések egyenlőre szeptemberre vonatkoznak, októberre még nem. Szeptember 7 után közlekedő járatok:

Budapestről
Málta és Lárnaka  / heti 1 járat
Stockholm, Párizs, Brüsszel, Bázel, Milánó, Athén, Dortmund, Berlin / heti 2 járat
Eindhoven / heti 5 járat
London Luton / heti 7 járat
 
Debrecenből
London Luton / heti 2 járat
 
 

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!