KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

JÚN
29

Június 29-től újra az irodában várjuk hívásaikat és emailjeiket.  Amennyiben személyesen meglátogatna bennünket, munkatársaink védelmében kérjük viseljen maszkot az irodába való belépéstől.

A légijáratok törlése és menetrendváltozása, valamint a COVID beutazási szabályok változása még mindig mindennapos, ezért kérjük indulás előtt akkor is érdeklődjön, ha külön nem kerestük törlési hírrel. A repülőtereken és járatokon érvényes egészségügyi szabályok repterenként és légitársaságonként különbözőek, ezért kérjük ezeket figyelmesen tanulmányozni indulás előtt. Mindenhol kötelező a maszkviselet és a szociális távolságtartás!

Bízunk benne, fokozatosan  újra visszatérhetünk a megszokott hétköznapjainkhoz!  Ehhez kívánunk minden utasunknak erőt, fegyelmet és kitartást!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!