KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

MÁRC
21

Utasaink és magunk védelmében munkatársaink március 21-tól home office-ban ügyeleti rendszerben dolgoznak. Prioritást élveznek a járattörlések miatt külföldön ragadt utasaink, igy mindenki mástól türelmet és megértést kérünk, igyekszük mindenkinek 24 órán belül válaszolni. Sűrgős esetben az alábbi telefonszám működik:   06306826698. Minden egyéb esetben kérjük a megszokott emailekre, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. cimre irjanak.

A légijáratok törlése mindennapos,ezért kérjük indulás előtt akkor is érdeklődjön, ha külön nem kerestük törlési hírrel.

Bízunk benne, hogy mindannyian épségben átvészeljük ezt a nehéz időszakot és újra visszatérhetünk a megszokott hétköznapjainkhoz! Ehhez kívánunk minden utasunknak erőt, fegyelmet és kitartást!

Megosztom a FaceBook-on!

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!