KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

MÁRC
16

Irodánk személyes utasforgalma utasaink és kollégáink védelme érdekében szünetel. Kérjük emailen vagy telefonon keressenek bennünket!

A légijáratok törlése mindennapos,ezért kérjük indulás előtt akkor is érdeklődjön, ha külön nem kerestük törlési hírrel.

A különböző országok utazási korlátozásainak folyamatos változására tekintettel, bár mindent megteszünk, hogy naprakész információval szolgáljunk,  kérjük minden utasunkat, hgy indulás előtt a céloszág konzuli szerveinél tájékozódjon, van-e érvényes belépési korlátozás az adott célországba. Felhívjuk figyelmüket, hogy  mindenkinek az egyéni felelőssége, hogy indulás előtt meggyőződjön a célországban érvényes utazási szabályokról,.

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!