KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

AUG
18
Az amerikai légügyi felügyelet (FAA) a légi közlekedésre veszélyesnek nyilvánította az Apple által gyártott MacBook Pro gépek 2015 szeptember és 2017 februárja között gyártott 15 colos változatait, mvel ezek gyári akkumulátorai  konstrukciós hiba miatt ok nélkül kigyulladhatnak és felrobbanhatnak. Kivételt képezi, ha igazolni tudják, hogy az érintett  akkumulátorokat  Apple valamelyik szakszervizében kicserélték veszélytelen új akkumulátorra.
Az érintett forgó gépeket  sem  kézipoggyászként,  sem a feladott poggyászban nem lehet a repüőre vinni. 
 
 
AUG
07
Felhívjuk utasaink figyelmét az alábbi változásokra, amelyek a Liszt Ferenc Repülőtér 2 terminál megközelítését az elkövetkezendő hónapokban nagyban befolyásolják:
 
A 4. sz. főút és a repülőtér 2. Terminálja között, az Aeropark közvetlen szomszédságában, új “turbó” körforgalom kialakítása kezdődött meg.  A körforgalmat kétsávosra alakítják ki, hogy a 2. Terminál növekvő utasforgalmát, illetve az új Cargo City felé lekanyarodó teherforgalmat egyaránt kiszolgálja.  A munkálatok miatt a 2. Terminál megközelítése hosszabb időt és nagyobb körültekintést igényel.
 
Induló utasainkat kérjük ennek figyelembevételével, időben induljanak ki a repülőtérre.
 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!