KAPCSOLAT

A repülést, a légiutasokat érintő EU-s szabályok, pl Utasjogok, Eu kártya, Schengeni övezet stb.!

FEBR
25

A járatok 2019 május 15 és és június 11 között heti egyszer, júni 12 és júni 21 között heti kétszer, június 22 - szeptember 22 között heti 4 alkalommal járnak a Sun Express légitársaság üzemelésében.

 
FEBR
25

2019 június 7-től a China easter Légitársaság leányvállalata  a Shanghai Airlines heti 3 nap - szerdán, pénteken, vasárnap indítja Shanghai - Budapest közvetlen járatát. A Budapest - Shanghai járatok csütörtök, szombat és hétfő napokon üzemelnek. A járatokat Boeing 787-9 Deamlinerek teljesítik. Jegyek már kaphatóak irodánkban. 

 
FEBR
19

A new yorki, a chicagoi és a most indult london city járatok mellett, 2019 szeptember 2-től heti 6 napon  közvetlen járatot indít a lengyel légitársaság Budapestről Brukarest be és Brüsszelbe.  Jegyek már foglalhatók.

 

HUNAIR BLOG

A HunAir blogját azért hoztuk létre, hogy Ön mindig tájékozott legyen a légi utaztatások témakörében. Bejegyzéseink között beszámolunk a világ és a magyar légiutazást érintő legfrisebb híreiről informásióiról. Munkatársaink figyelemmel kisérik ezeket a történéseket és a lehető leggyorsabban eljuttatját Önhöz, mint blogbejegyzést!